Posted on

Fast & Curious

Kawan aku ari tu bawak la sorang kawan dia jumpa aku. Lepas sembang mambang sakan tetiba pulak kawan dia yang aku baru kenal ni gelisah katak macam kucing nak beranak. Hmmm….macam mana ek ghoper kucing nak beranak. Yang aku slalu tengok kucing yang sarat mengandung pun rilek je muka dia. Tak de aar komplen-komplen kata; “I tak larat lah”, “I ngidam nak makan lipas lah”; hahahaha. Bila aku tengok makcik kucing tu dah macam lamer je ngandung aku pun slalu cari satu kotak boh bawah katil. Sure punya dia branak kat hospital lima bintang tu.

Ahhh….bebalik pada kawan kepada kawan aku tu, bila aku nampak dia gelisah mak cik sah, aku pun tanya dia la. “lu pe hal beb, macam orang hilang henpon je”. Hahahaha…skang ni orang hilang henpon lagi dasat dari orang hilang duit. Maklumlah dalam henpon ader macam-macam. Gamba awek lah, gamba bojel pun ade bagi yg kaki stim. Aku kalau hilang henpon, aku rilek je pasal aku pakai henpon cokia no series. Maleh la nak pakai henpon canggih-canggih pasal yang aku nak, buat call, terima call, hanta sms & terima sms. Tapi kalu korang nak kasi aku henpon mahal, wa tak de hal. Kebas jer. Ahaks. Hehehehe..

Memula dia macam segan-segan je nak cakap. Tapi pasal dia tau aku ni certified massage terapis, maka dia pun cakap la. “Macam ni bang. Saya fast dan saya sangat curious”. Aku tebedik-bedik je dengar cakap mamat ni. Pe hal la pulak. Tak paham den. “Weh amende ko cakap ni. Pok cik dok pahang” kata den ke dia.

“Bang terus terang lah nak citer. Saya dah tiga tahun kaven. Tapi masa saya main saya cepat sangat la bang. Saya curious ni. Kadang-kadang kene pukul dengan bantal bang”. Cerita dia malu-malu & pelan-pelan. Kesahnya. Aku kata, “Tak pe. Nanti abang cuba tolong hang. Esok petang lepas asar free ker”. Tanya aku. “Sayaboleh amek half day”, jawab dia. “Ok. Sok petang hang mai umah den lepas asar boleh. Alamat den ada dalam kad ni”. Sambil aku huloq kat kuasa aku sebagai massage terapis. Kawan aku yang bawak mamat ni tesengih-sengih macam sundal bolong. “Aku nak mai skali kasi servis baik punya boleh”, tanya dia. “Ahhh..hang kalu nak mai lepas maghrib lah. Aku rasa mamat ni nak kene bukak enjen”. kata aku. Hahahaha.

Esok lepas asar, kawan pada kawan den pun mai lah umah den. Lepas sembang-sembang sket, den suruh dia pegi toilet dulu and then strip pakai spender je. Fuh! Badan dasat macam orang angkat besi je. Perut siap six pack lagi. “Weh apasal badan macam hang pun masih fast & curious nie. Masa lom kawen ko slalu kawen ngan awek lima branak ek”. Hahaha..tepinga-pinga dia. Anyhow. Jawapan dia tak penting. What’s past is past. Aku nak return this man to what he deserves. Bak kata nenek aku. Hehehehe.

Lepas aku probe general health dia, aku pun dapat tau la apa masalah dia sebenarnya. Muda-muda lagi dah ada kencing manis, darah tinggi. Tu la pasal. Masa aku jumpa dia smalam, minum teh tarik dua gelas, pastu bantai lak air gas. Pergh, mau umur baru masuk 45 kene potong kaki mamat ni kang.

Aku pun approach dia dengan urutan menyah toksik dulu supaya racun-racun dalam badan dia dapat aku isolate jauh dari jantung dia. Second hour, aku push the blood towards the jantung tapi tak leh abrupt sangat. Lepas dua jam abes cerita. Dia kata rasa segar. Alhamdulillah.

Next two session dengan dia baru aku gasak dia betul-betul. Alah bukan la aku kasi dia sakit. Kasi dia syok lagi ade lah. Tiap kali abis satu session aku kasi dia minum kopi yang ada horny goat weed hahahaha. Lepas third session dia rasa dia dah macam badang. Peti ais pun oleh angkat. Hahahaha. Dia sms aku pagi keempat kata kat aku dia mc hari tu. Laaaa…apasal, sudah demam ke. Dia kata bini dia pun mc gak. Aisehmen, dua-dua demamla kunun. Aku dah agak dah mesti dia nak tes power lepeh anak-anak dia gi skolah hahaha. Dia bilang sama den, bini dia kata macam ni la hero den. Hahahaha. Weh aku kata kat dia. Crita bilik tido ko simpan sendiri lah. Alhamdulillah, sorang lagi klien den rasa seronot dgn anugerah Allah. Alaaa den bukannye terel mana pon. Den buat je apa yang den dah blajar. Yang lain tu kalau tuhan nak bagi, dia bagi la. Janji ada usaha.

So no more fast & curious lagi dengan mamat tu. Dua minggu sekali dia mai la untuk general health dia. Dah tiga bulan dah and dia kata dia sentiasa horny je. Hahahaha. Alhamdulillah.

Sekian lah sahaja citor den hari ni. Wabilla hi taufik wal hidayah, assalamulaikum warohmatullah hiwabarokatuh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s