Posted on

Mat Tiger and ADUN Malaysia

It is appalling to note about ADUN Malaysia yang memandang ringan tugas mereka sebagai ahi dewan. Saya fikir sudah masanya orang-orang macam ini tidak lagi di beri elaun mereka sebagai ADUN dan lebih baik lagi kalau mereka bersara aje dari politik.  Petanda-petanda yang BN semakin susut popularitynya semakin jelas. Tak tahulah samada mereka dapat mentadbir Malaysia lagi dalam pilihanraya akan datang. Seperti kata Anwar dalam syposium PR baru-baru ini generasi muda  is more inclined to support them but the older generation felt otherwise. Based on this, it is only a mater of time that PR will come to rule when the oldies evaporated from the nation’s political scene.

Ada benarnya, di kawasan saya ni ada satu cawangan UMNO yang selalu minum kopi di satu kedai mamak. Ketuanya nampak sombong dan bongkak and when he said something he sounded very arrogant. I do like UMNO but this guy is appalling. Kalau pilihanraya aku nampak muka dia bertanding, sah-sah aku pangkah muka dia bukan parti BN hahaha. Memang susah nak buang dorang ni pasal duit ditabur sana sini.  Duduk kat bandaraya besar tapi perangai kalah orang kampung. Cheh! Kalau tulis cek kat kedai kopi…kampung betul…dia ingat dia sorang je kot yang ada cek…podah..duit pun dari grant yang cawangan dapat dari pusat nak ek…dulu bila aku dengar orang-orang PR suruh orang UMNO bertaubat, aku gelak aje..tapi aku rasa memang patut pun dorang kena bertaubat hahahaha…..

Aku bukan jeles, tapi aku meluat tengok dorang ni…memang la ni banyak profesional lagi suka sokong PAS…tapi pas ni pun ada two school of thoughts…so susahlah sikit depa nak kedepan dalam PR but they obviously stole the votes from UMNO which has lost its relevancy…

Sooner or later politics of Malaysia will change. Only time will tell that BN is no longer relevant in this country. Although Najib is trying his best to potray good administration, his obsolescence soldiers are mere maggots that will fail him. BN will lost its war just like the Americans lost their Vietnam war. BN will be gone for good. UMNO will be gone for good. Malaysia will be divided by two extremes the orthodoxes and the  liberals. Just choose whatever you want! Will Malaysia be doomed? It depends. Anwar’s strategists indeed knows how to do it.

Aku bukan penyokong PR tapi dari tengok mangkok-mangkok BN makin lama makin tak boleh pakai maka cara nak kasi dorang tu sedar diri ialah membantai dorang. Kalau dorang sedar dorang berubah lah. kalau tidak pokok yang dah kena serang penyakit kalau tidak dirawat lama-lama mati dan hilang lah pokok tu dari bumi. So simple. Ok lah cukup lah. Cakap banyak-banyak pun bukan dorang baca pun hahahaha….

Ok to Mat Tiger…aku panggil Tiger Woods ni mat Tiger. Whatever is coming to you these days, just take it like a tiger. I have seen many men with money cannot resist women. Suddenly there are so many people is trying to sensationalize whatever has happened to you for their own good. Suddenly so many people decided to become a moralist! As your number one fan, I don’t really care whether you have so many affairs with women. Any men on the street if you ask them would want to have affairs with as much women if they can. It doesn’t matter whether they are rich or poor, popular or not!.  Just get on with your golf when you are emotionally ready. The golf fraternity will obviously miss your absence. All you need to learn is to shut down on cat calls that will come to you when you get back golfing. I will support you Tiger! Now onward there will be no more golf channels for me until and unless you are back. It could be me alone but who cares. All I know many people pick the game of golf because of Tiger Woods. So Tiger, stay cool huh.

Cheers…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s