Posted on

Bila Tiba Orang Ketiga – Part 3

Alkisah lama tak cerita maka di sambung lah siket…..

Nina akhirnya melahirkan cahaya mata yang chumels…bukan 1 tapi TRIPLETS! Wow…

Macam ni terlondeh lah kain I nak jaga triplets ni, usik Roslan.

Bang, lepas ni kita tutup kedai lah ek, kata Nina.

Mana boleh. Abis malam Jumaat takkan I kena lastik cicak je, seloroh Roslan.

Gatal la abang ni. Haaa…anak dah lima tau…jangan la selalu nak pegi fishing jer…

Ok..ok..but I am soo happy. Syukur alhamdulillah. I love you baby. Kata Roslan sambil mencium Nina.

I love you too dear, balas Nina.

Hello….doktor yang menyambut kelahiran triplets Nina masuk.

Congratulations En. Roslan. Wah hebat your wife. All three came out through normal birth. No complications to both your wife and the triplets. Semua sihat walafiat. Dalam satu dua hari lagi kami boleh discharge la mereka. So congrats again. Doktor tu gave Roslan a warm handshake and leaves them. Roslan dok sengeh jer.

So to cut long story short…sebenarnya dah maleh dah gua nak sambung pasal dah tak tau ujung pangkal…lama sangat tak tuleh cerita ni…..

Orang ketiga tu was actually the third baby laa..tapi tiba-tiba jadi 5. Tu pasal cerita ni pun dah kena stop dah hehehehe…dah tak sync dengan title…

After about 3 years dari Nina beranak tu, mereka sekeluarga pun moves to their new house. They bought a piece of land somewhere in Bukit Rahman Putra and build a decent bungalow. Nina resigned from her job and became a full time housewife.  Roslan progressed in the company and was made a partner. He still goes fishing when he has time with Saiful always followed him. All the daughters…yeah the triplets are all girls…are always around Nina.

So macam cerita dongeng yang lain, they lived happily ever after.

TAMAT……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s