Posted on

Bila Tiba Orang Ketiga Part 2

Roslan tidur dengan nyenyaknya sampai dah setengah waktu maghrib belalu pun tak bangun-bangun lagi. Anak-anaknya yang kelaparan bertanyakan ibunya bila abah nak bangun.

Bang. Bangun bang. Maghrib dah masuk ni.

Roslan menggeliat malas lalu menarik tangan Nina.

Jom quickie seraun?

Ish abang nie. Pegi la solat dulu. Budak-budak tu dah lapar. Dorang tunggu nak makan dengan abang.

Alaa…seraun la dulu. Tadi abang mimpi mermaid tak pakai ekor. Gurau Roslan.

Sebagai isteri mithali Nina pun merelakan aje permintaan suaminya itu.

Chot chet chot chet…lima minit selesai. Memang quickie tu….

Lepas tu mereka pun mandi bersama-sama macam selalu…

Lepas makan Roslan pun bergegas clearkan fishing tacklenya yang berterabur di porch rumah. Half and hour later all done. All kept into the store room.

Homework tak der ker Saiful? Sarah?

Dah siap lah abah.

Good. Dah pukul 9.30 ni. You two, off to bed. Brush your teeth first. Kata Roslan pada anak-anaknya.

Ok abah. Good night. Kedua-dua anaknya memeluk abah dan mak mereka dan terus ke bilik masing-masing untuk berus gigi dan tidur.

Malam tu Roslan nampak Nina seksi gitu.

Yang dua tiga raun lagi bole. Dah dua hari tak jumpa rasa rindu plak. Usik Roslan. Nina hanya tersenyum manja.

25 September 1999

Roslan menerima satu memo dari bosnya yang mahukan dia pergi ke Phnom Penh untuk nego satu deal baru untuk companynya.

1 October 1999

Abang pergi 4 hari ajer. I’m gonna miss you. Kata Roslan kepada Nina sejurus sebelum dia nak boarding.

Take care abang. Pesan Nina kepadanya.

Bye darling bisik Roslan pada Nina sambil kissed her on her red hot lips.

Nina ni memang gorgeous. Walaupun dah beranak, pada Roslan she is still gorgeous. Ramai jugak jantan yang cuba mengoder Nina tapi semuanya dia tolak dengan baik. Roslan pun tahu tapi mat ni bukan yang kaki jeles tak bertempat. Itu yang Nina geram sangat dengan suaminya. To her that is so sexy.
1 October 2008

Abang. Have you been cheating on me?

What? What are you trying to insinuate? Don’t you trust me?

Trust you? How can I now trust you when you have been avoiding me of late.

Like last weekend. You kata you went deepsea fishing. What the heck ikan tilapia pulak yang you bawak balek. Do you think I am stupid?

Hahahahaha….Roslan tergelak besar. Ikan tilapia tu I got it from a friend masa jumpa dia kat R&R Tapah. Dia ada kolam komersel. I trade my catches with him. Alaa dah boring la makan ikan pancing sendiri ni.

Ye la tu. Kata Nina. Saja nak bagi excuse. What’s this? Nina memberikan sekotak kondom pada Roslan. I got it from your fishing pants.

Hahahahaha….lagi kuat Roslan gelak .

Hah gelak lah.

Dear. I used that untuk ganti belon nak tangkap ikan tenggiri lah. Cari belon kat kedai tak jumpa. So I simply grabbed a pack of condom to replace it. Hahahahaha…..If you don’t trust me you can ask Karim and Daud. Why should I betray you baby. I love you and I love no one else but you baby.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s