Posted on

Kopitiam toking kok

Awak nak apa.

Emmm…roti bakar dua set dengan telur setengah masak.

ah..ah…bubur ayam satu…kopi kao satu.

You no eat?

No..I dowan eat. I wan to diet.

So kurus osso wan to diet ah.

My hubby said I gumuk. Tek osso big.

Wooo…big tek la gud. Penoh molot hahahaha.

Cis….gatal.

Sooo…apa hal you call me.

Saja. Lama tak jumpa.

Eh aku makan sorang je la nampaknya.

Help yourself. Thank you.

Banyak nye makan. Tak lunch ke tadi.

Lunch? Itu mesti. Aku nak recharge energy. Malam ni nak battle atas katil. Hahaha.

Gila.

Laki you tak marah ke kalau suddenly he knows u r meeting your ex.

Alaaa…dia tak de hal punya. Lagi pun engkau tak lah hensem macam dia. So dia pun tau aku tak hingin….hahaha

Eleh. Belagak la tu.

Memang belagak.

Eh aku ni ada masalah ngan laki aku tu. Dia sakit la.

Sakit aper.

Sakit nak bebini lagi satu.

Ye ke. So you tak nak bagi.

Oi…sapa nak bagi aar…apa you ingat I tunggul ke.

Ntah. But why. Wait…wait…aku rasa pasal engkau malas layan dia ek…

Ermmmm….letih laaa…balek kerja dia nak…lepas makan dia nak…gajah pun boleh mati…

ai…kasi aje laa…bukannya ngkau kena angkat air ker…cari kayu ke…sama-sama syok maaa…

Paler hotak hang…korang lelaki memang macam tu kot…

Alaaa…abis…bila mat botak dah wriggling inside…kalau tak bagi dia intai outside laa…

Ye ke….

Ye laaa…takkan tu pun tak tau…

Dia kata dia macam api yang tak pernah padam….

Btol la tuuu…jadi dia nak kena siram ngan air kasi padam laa hahahaha…

Wei ngkau ni gatal bebenor la…

Look…aku pun lelaki jugak…

Sapa pompuan tu…

Ex dia masa kat kolej…suami dia meninggal kena heart attack..

Fulawei…

Abis aku nak buat apa aarr…

Ntah…I cannot help you here…mesti ada sebab dia nak lagi satu…kan ngkau kata tadi dia macam api yang tak boleh padam…ngkau pulak dah malas nak siram air kat dia hehehe…dia cari la yg lain and kebetulan jumpa someone he used to court…apa lagi…sudah jumpa regu yang ada synergy hehehe….and look at you…pakai baju pun macam mak cik nak pegi pasar…muka tak boh bedak…bibir kering macam tak de jus..apek jual ikan pun tak perasan ngkau datang beli ikan kat dia hahahaha…

Cipet hang…aku nak mintak nasehat ngkau kutuk aku lagi yek…nak balek ah

Oi…look at reality laa….kalau you keep on running and becomes very defensive of whatever resolve given to you, you will end up a loser beb…

Okay…okay…what do I need to do?

Well…maybe…aku ni tak la reti….just be yourself…give him all the things that he likes about you…pasang badan…but do it gradually laa…kasi laa dia stim balek tengok ngkau hehehe…

Oi…skang ni pun dia stim aper….

Ye laa…skang ni dia stim bila dia stim…bukan pasal dia tengok engkau dia stim hahahaha

Silakak ngkau…

Ye laa…kan dulu ngkau kata lepeh balek kerja engkau tak mandi lepas tu pakai baju kelawar ngkau yg besar tu…kalau aku pun tak telior…hihihihihi

Ye ker…

Ye laaa….cober engau reflect masa baru-baru kawin dulu…

Probably those nights that he remembered you were the nights you should emulate…tu la korang…lepeh dapat anak aje abis….laki tengok pun tak stim hahahaha….pas tu bila laki tengok orang lain jeles bangat..

Ye ke…

Hahaha…ye la…ko tak percaya ko try….

Months later Cherry’s (bukan nama sebenar :-p) marraige has been saved. Cherry has changed from a run down truck into an awesome sports car. She looks 5 years younger. Never again the hubby talks about getting married to his ex girlfriend.

Bro…I am enjoying my life again. I have created that second wave and the rides were voluptuous. The feedback I got.

cheers…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s